SURFACTANTS DEL SEGLE XXI


White paper amb estudis sobre surfactants per escumes de PU desenvolupats als laboratoris de R+D de CONCENTROL


Descobreix perquè una correcta composició química i escollir el pes mol·lecular idoni del surfactant és clau per aconseguir espumes lliures d'emissions de gasos.

Descobreix si els surfactants amb la reactivitat truncada milloren les propietats de l'espuma o només incrementen el cost del surfactant.


Obtingui gratis el seu WHITE PAPER amb estudis sobre surfactants d'última generació

Enviant el formulari accepta la política de privacitat i condicions d'ús de Concentrol.

No rebràs spam ni donarem les teves dades a tercers.


Concentrol té un control vertical de la síntesi dels surfactants. Compta amb un equip expert i tecnologia d'última generació per oferir solucions a mida de les teves necesitats


Surfactants d'alt rendiment per espumes de poliuretà PU. Dissenyats mitjançant les últimes tecnologies del mercat per a resultats altament eficients. Més de 75 anys compromesos amb l'excel·lència.


Tecnologies innovadores per satisfer els les necessitats del món de demà. Més sostenibles i més segurs per a un futur millor.


Cada productor té necessitats diferents, ho sabem.
El nostre equip tècnic treballa amb els teus experts per entendre la base del teu sistema de producció i oferir-te la solució que encaixa millor amb les teves necessitats per ajudar-te a millorar la teva qualitat i reduir costos de producció.
Innovació significa evolució
Un dels nostres valors clau és la forta aposta per la recerca i desenvolupament. Sabem que és la millor manera de millorar i oferir als clients millors solucions que ahir, i millors solucions que les que ofereix el mercat avui. Després de tot, l'evolució és canviar per bé a través d'una millor comprensió.
Una empresa amb el client al centre
Els nostres esforços es centren en satisfer les teves necessitats. La tecnologia i la innovació s'acompanyen d'un excel·lent equip comercial que proveeixen a cada client l'atenció que es mereix.

Aconsegueix el white paper amb les útltimes investigacions i estudis dels laboratoris de Concentrol